75-90 аджип е 30 лева литъра пълна синтетика. 80-90 аджип минералка е на доооооооста по добра цена. аз такова ще сипвам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да ПОКАЖА И МОЙТА МОРГА
Collapse
X
-
ми ще ги вида жалко ,че парите винаги са на дневен редда ви питам имам доста добра оферта дигане на колата на стенд исчистване с пясакоструйка и където има ръжда искърпване и после промазване с боди лак ,дали си залужава за 100тина лева цялата тази операция . кажете вашто мнение
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениедайте акъл от къде да намеря релето което се намира в най долния десен ъгъл на кутийката с бушони е релета,защото ми лепсвв книжка го вадят реле F
Comment
-
И на моята и липсва ама всичко си работи!
Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti
Comment
-
искам да искажа специална благодарност към Иво-MORDOHY даде ми точен съвет както винаги взех си реленце за лада за 2,50 и сега ми огасна последната светеща лампа на алфа контрола ,която показваше изгоряла крушка на стоповете ,и разбирасе имам фарче за заден ход
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщениеИ на моята и липсва ама всичко си работи!и ми огасна на алфа котрола лампичката че има изгоряла крушка отзаде
Comment
-
Още проблеми са остранениКолата мина пясаоструйка и се оказа че от кърпене имат нужда само чашките на крика- усилени и искърпени цялата кола е промазана отдолуна пласмасовите прагове сложени сички болчета прадната проня изравнена и наместена !
Майстора каза че с ръжда няма да има проблеми поне 7-8 години преди да се мисли за сериозно кърпене .
Comment
-
Първоначално публикувано от gelle Покажи съобщениедай моля те някакви координати на тенекеджията,че и аз мисля да я направя тази манипулация с пясъкоструйката
Comment
Comment